Hoe je online geld kunt verdienen door van thuis uit te werken

Schrijf je vandaag nog in!

of voer hier je gegevens in
Selecteer geslacht
or join us via Facebook

Geloof het of niet, het is wel degelijk mogelijk om online geld te verdienen door je mening te delen over producten en diensten die u gebruikt. OpinionWorld is gespecialiseerd in het smeden van banden tussen bedrijven en hun consumenten en biedt een veilige en betrouwbare manier aan om feedback te geven over de merken die je kent en waardeert. Bedrijven waarderen de inbreng van klanten dusdanig dat ze bereid zijn om je te betalen voor jouw tijd – en dat is waar onze betaalde online enquêtes om de hoek komen kijken!

OpinionWorld maakt deel uit van een wereldwijd panel en heeft het vertrouwen van leden over de hele wereld. Of je nu werkt, gepensioneerd, werkloos of een full-time ouder of verzorger bent, door deel te nemen aan onze betaalde online enquêtes kun je jouw inkomen aanvullen door eenvoudigweg je mening te delen. Hier is wat meer informatie over hoe je in je vrije tijd online en van thuis uit geld zou kunnen verdienen.

Wat zijn online enquêtes?

Betaalde online enquêtes zijn ontworpen om de standpunten en meningen van verschillende mensen te verzamelen zodat een bedrijf te weten kan komen wat hun doelgroep van hen denkt. Dit kan betrekking hebben op een product, een dienst of de vraag of hun reclame een publiek aanspreekt. De enquêtes zelf zijn meestal eenvoudige vragen met ofwel een ja-, nee- of multiple choice-antwoord. Door een breed scala aan meningen via betaalde online enquêtes te verzamelen, kunnen bedrijven deze informatie gebruiken om hun producten te veranderen of nieuwe producten te lanceren, zodat de kans groter is dat ze worden gekocht.

Bekijk onze video voor meer informatie over betaalde online enquêtes bij OpinionWorld.

Hoe word ik betaald?

Door deel te nemen aan betaalde online enquêtes kun je jouw favoriete merken beïnvloeden en een verschil maken. En je wordt er nog voor beloond ook. Bij OpinionWorld verdien je punten voor elke enquête die je voltooit. Je kunt je punten inwisselen voor geld (veilig overgeschreven via PayPal) of kunt opteren voor iTunes® Gift Cards* of uit een breed scala van cadeaubonnen uit onze eigen WebShop, zoals Spotify, H&M, Decathlon en vele andere. OpinionWorld heeft voor elk wat wils!

Hoe neem ik deel?

Je registreren bij OpinionWorld is snel, eenvoudig en gratis. En nog beter, er is geen interview of complexe inschrijvingsprocedure. Je moet alleen ouder zijn dan 18 jaar en in België wonen, en je kunt lid worden! Vul via de beveiligde link het beknopte formulier in op de website van OpinionWorld, bevestig hierna je gegevens via de e-mail die we je sturen, en je wordt zo lid - zo simpel is het! Hoe meer informatie je over jezelf kunt geven, hoe beter we extra mogelijkheden op het spoor kunnen komen om je meer te laten verdienen, dus vergeet niet om je profiel volledig in te vullen nadat je bent aangemeld.

Wat zijn de nadelen?

Er zijn geen nadelen verbonden aan lidmaatschap van OpinionWorld! Naast het aanbieden van betaalde online enquêtes, die je kunt afwerken wanneer het jou past, belonen we leden na elke betaalde enquête tevens met een deelname aan onze driemaandelijkse prijstrekking om € 1000 te winnen. OpinionWorld is een gerenommeerde deskundige in de branche, die jou in verbinding stelt met beleidsmakers. We hebben een strikt privacybeleid, zodat je geen spam ontvangt na inschrijving, en aangezien al het verdiende geld wordt uitbetaald via PayPal, hoef je jouw bankgegevens nooit vrij te geven. We nemen jouw privacy ernstig.

Wat valt er te winnen?

Niet alleen kun je geld verdienen in ruil voor je mening en maak je kans om elke drie maanden € 1000 te winnen, je zult ook een zeg hebben in de producten en diensten die je kent en waardeert. Je mening zal door elk merk in acht worden genomen en het kan zelfs zijn dat je wordt uitgenodigd om producten te testen. Als lid zul je je ook kunnen aansluiten bij onze actieve Facebook-community met gelijkgestemde leden, waar je jouw zeg kunt doen en kunt deelnemen aan nog meer wedstrijden. Er is geen verplichting en je kunt betaalde enquêtes thuis of onderweg voltooien – de keuze is aan jou. Enquêtes afwerken kan een leuke, flexibele manier zijn om je inkomen aan te vullen.Als je denkt dat het online verdienen van geld door middel van betaalde online enquêtes van thuis uit te mooi is om waar te zijn, waarom het niet eens proberen? Het is flexibel, eenvoudig en er is geen ervaring nodig! OpinionWorld wordt over de hele wereld vertrouwd om eerlijke feedback aan de grootste bedrijven te verstrekken, en onze privacybelofte betekent dat je geen spam ontvangt na inschrijving.