Kies met betaalde online enquêtes voor muziek met Spotify Premium

De laatste toevoeging aan onze WebShop zijn Spotify Premium-cadeaubonnen: audiofans krijgen directe toegang tot een wereld van muziek, die je via je pc, tablet of smartphone kunt streamen. Spotify Premium is essentieel voor muziekfans. Geen advertenties, geen onderbrekingen, alleen geweldige en alle soorten muziek.

Je Spotify-cadeaubonnen krijgen is simpel: registreer je bij OpinionWorld, begin je mening te delen via onze onze betaalde online enquêtes en verdien punten voor elk onderzoek dat je invult. In onze WebShop kun je punten voor cadeaubonnen inwisselen, of via PayPal voor contact geld, als dank voor je deelname aan onze online peilingen. Verdien €12 aan cadeaubonnen voor een Spotify-lidmaatschap van 1 maand, of kies 3 maanden voor slechts €33 aan cadeaubonnen. Het is leuk, flexibel en deelname is gratis. Dus registreer vandaag en begin met het verdienen van Spotify Premium-cadeaubonnen met onze online onderzoeken!

Onthoud, je kunt je punten die je verdiend hebt met betaalde online enquêtes ook inwisselen voor cadeaubonnen bij FNAC, Zalando, Media Markt en Decathlon. Bekijk de volledige lijst met winkels in onze WebShop, en begin met verdienen van geld of beloningen door het delen van je mening via online onderzoeken!