Een verschil maken en kans maken om te WINNEN!

Je krijgt dus niet alleen een geldelijke beloning voor het invullen van de online enquêtes van OpinionWorld, maar voor elke enquête die je voltooit kan je extra geld verdienen omdat je automatisch kans maakt op een prijs in de driemaandelijkse prijzentrekking!

We geven elke drie maanden 1000 Euro weg aan een gelukkige winnaar. Dus je helpt niet alleen jouw gekozen liefdadige instelling, maar je verdient ook punten. Extra geld verdienen kan door je punten om te ruilen voor cadeaubonnen, gewoon door deel te nemen aan onze online enquêtes. Je maakt kans op jouw aandeel van 4000 Euro dat we elk jaar wegschenken!

Vergeet niet dat je automatisch deelneemt aan onze driemaandelijkse prijstrekking voor elke enquête die je voltooit, zelfs als je 'uitgefilterd bent' en niet in aanmerking komt voor een specifieke online enquête na het beantwoorden van de eerste vragen. Dan maak je wel nog steeds kans om te winnen.

Lacht het geluk je toe? Je kunt je punten, die je hebt verdiend door onze online enquêtes in te vullen ook gebruiken voor extra kansen in onze prijstrekking. Voor elk punt doe je één keer mee, dus kun je je kansen om de grote prijs te winnen vergroten door gewoon je opinie te geven in onze betaalde online enquêtes, terwijl je tegelijkertijd vorm helpt te geven aan toekomstige producten!

Lees onze getuigenissen om te zien wat een aantal van onze winnaars hierover te vertellen hebben.